Wilt u advies over uw debiteuren?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over uw debiteuren? - Debiteuren

(2086x gelezen) |  ...

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Debiteuren

Debiteuren

Iedere onderneming heeft te maken met debiteuren. Heeft u regelmatig of af en toe te maken met slecht betalende klanten? Met een goede debiteurenadministratie kunt u dit voorkomen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opzetten of onderhouden hiervan. 

Dienstverlening

Ondernemingen zullen hier op verschillende wijze mee omgaan. Er kan sprake van een speciale debiteurenadministratie, maar het kan ook zo zijn dat u als ondernemer hier zelf mee te maken heeft. Onze ervaring is dat veel ondernemers liever bezig zijn met hun vak. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren hoe u het beste om kunt gaan met uw debiteuren om teleurstellingen te voorkomen.

 

Waarom de Jong & Laan?

Debiteuren

Natuurlijk heeft u het liefst dat men meteen hun rekeningen voldoen. Zodat ook uw eigen liquiditeit niet in de problemen zal komen.  Door te zorgen voor een juiste debiteurenadministratie voorkomt u (grote) problemen, nu en in de toekomst.

Debiteuren en diensten

De adviseurs van de Jong & Laan bieden graag een helpende hand. Wij kunnen u vooraf adviseren hoe om te gaan met uw debiteuren. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van een goede debiteurenadministratie.

Debiteuren en services

Heeft u problemen met uw debiteuren? Of wilt u dit vooraf zoveel mogelijk voorkomen? Voor advies of een afspraak kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

 

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg