Wilt u advies en ondersteuning bij uw boekhouding?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning bij uw boekhouding? - Boekhouding

(2468x gelezen) | boekhouding,boekhouden

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Boekhouding

Boekhouding

Heeft u vragen over uw boekhouding? Voor de gemiddelde ondernemer is boekhouden niet het meest favoriete onderdeel van het hebben van een eigen bedrijf. De adviseurs van de Jong & Laan staan echter voor u klaar om de administratie van uw bedrijf te regelen. Wij helpen u graag en geven waar nodig passend advies.

Dienstverlening

Hulp kan verschillende dingen betekenen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen bijvoorbeeld de boekhouding van uw onderneming overnemen. Daarnaast kunnen zij u ook bijstaan daar waar nodig, of u adviezen geven.

Onlineboekhouden

Wilt u zelf een deel van de boekhouding doen? Dan is online boekhouden een goede optie. U weet direct hoe u ervoor staat. Met onze online dienst de Jong & Laan Direct heeft u overal up-to-date inzicht in uw financiële situatie en is het administratieve deel van uw boekhouding zo gedaan. Facturen scannen of fotograferen en versturen; zo verwerkt. Wij kijken op de achtergrond mee. Mocht u vragen hebben, dan bent u slechts één klik verwijderd van professionele ondersteuning door onze experts.

Waarom de Jong & Laan?

Boekhouding

Het bijhouden van een goede en overzichtelijke boekhouding is vaak een zeer tijdrovende klus. Om dit nu en in de toekomst overzichtelijk te houden, is het verstandig een accountant van de Jong & Laan in te schakelen. De accountant zorgt voor orde, zodat ook meteen overzichtelijk is wat de stand van zaken is binnen de onderneming.

Diensten

De accountants van de Jong & Laan zorgen voor een boekhouding die aan alle eisen voldoet. Zo kunt u zich bezighouden met ondernemen en zorgen wij dat de financiën overzichtelijk en in orde zijn. Indien gewenst kunnen wij u uiteraard ook van de nodige adviezen voorzien. Uiteraard beschikken we over mogelijkheden voor online boekhouden.

Services

Wilt u de kennis inschakelen van onze accountants? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden