Wilt u advies over het opstarten van een bedrijf?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het opstarten van een bedrijf? - Bedrijf opstarten

(1894x gelezen) | financiering,ondernemingsplan,bedrijf opstarten,bedrijf

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Bedrijf opstarten

Bedrijf opstarten

Gaat u een bedrijf opstarten? Als u een bedrijf wilt opstarten komt er veel op u af.  Veel ondernemers zien op een gegevens moment door de bomen het bos niet meer. Terwijl het zeer belangrijk is om juist in het begin overzicht te houden als u een bedrijf gaat opstarten. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u bijstaan als u een bedrijf gaat opstarten. Zij zorgen voor overzicht, zodat u kunt ondernemen. 

Dienstverlening bedrijf opstarten

Onze dienstverlening bij een bedrijf opstarten, zal voor elke ondernemer anders zijn. Wilt u bijvoorbeeld een geheel eigen onderneming beginnen, een franchiseonderneming of een bestaande onderneming kopen. In alle gevallen zitten onze adviseurs er bovenop om u van het juiste advies en de beste ondersteuning te voorzien. Wij hebben dan ook regelmatig contact met u, zodat u niks over het hoofd ziet.

Waarom de Jong & Laan?

Bedrijf opstarten

Wilt u een bedrijf opstarten? Een eigen bedrijf opstarten is zeer spannend. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden dat veel ondernemers op een gegeven moment het overzicht kwijt zijn. Om dit overzicht houden kunt u de hulp inschakelen van de Jong & Laan. Onze adviseurs weten welke zaken erbij komen kijken al u een bedrijf op gaat starten. Zij zorgen ervoor dat u het overzicht behoudt als u uw bedrijf op gaat starten. Een goede start biedt de beste garantie.

Diensten

Gaat u een bedrijf opstarten? Onze diensten bij een bedrijf opstarten zullen voor elke ondernemer anders zijn. Per situatie bekijken wij hoe wij u het beste kunnen adviseren en ondersteunen. De adviseurs van de verschillende afdelingen hebben zeer veel ervaring met het begeleiden van beginnende en ervaren ondernemers. Zij weten wat er allemaal op u afkomt.

Services

Gaat u een bedrijf opstarten? Elk begin is spannend, zeker wanneer u een eigen bedrijf wilt opstarten. Met het advies en de ondersteuning van onze adviseurs bent u er zeker van dat wij er alles aan zullen doen om uw onderneming tot een succes te maken. U kunt ons altijd bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg