Wilt u advies over de arbeidsvoorwaarden?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de arbeidsvoorwaarden? - Arbeidsvoorwaarden

(2829x gelezen) |  ...

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Heeft u als ondernemer werknemers in dienst? Of gaat dit in de toekomst gebeuren? Dan zult u na moeten denken over de arbeidsvoorwaarden. Dit is zowel voor de werknemer als voor u als werkgever van belang. Wilt u hier advies over? Of wilt u deze arbeidsvoorwaarden door ons laten opstellen? Onze personeeladviseurs staan voor u klaar.

Dienstverlening arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bestaan uit de primaire en secundaire voorwaarden. De primaire voorwaarden bestaan uit salaris en vakantietoeslag. De secundaire voorwaarden bestaan onder andere uit een bonusregeling, dertiende maand, overwerk, werktijden, auto van de zaak enzovoorts. Om er zeker van te zijn dat u geen zaken over het hoofd ziet kunt u de Jong & Laan om advies vragen.

Naast de arbeidsvoorwaarden komen er nog tal van andere zaken kijken bij het aannemen van personeel. Zo moet u een salarisadministratie bijhouden, loonheffingen invoeren en wellicht verzekering afsluiten. Ook voor deze zaken kunt u terecht bij de adviseurs van de Jong & Laan. 

Waarom de Jong & Laan?

Arbeidsvoorwaarden

Weet u precies wat er wel en niet onder de arbeidsvoorwaarden valt? En over welke voorwaarden zou u eventueel nog willen onderhandelen? De personeeladviseurs van de Jong & Laan geven u graag advies wat betreft de arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers. Wij kunnen zelfs de arbeidsvoorwaarden voor u opstellen.

Arbeidsvoorwaarden en diensten

Voor advies en ondersteuning bij het opstellen van de arbeidsvoorwaarden kunt u terecht bij de adviseurs van de Jong & Laan. Samen met u zullen we bekijken welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de arbeidsvoorwaarden compleet en rechtsgeldig zijn.

Arbeidsvoorwaarden en services

Wilt u graag advies en ondersteuning bij het opstellen van de arbeidsvoorwaarden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen bekijken we dan wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg