Wilt u advies bij een arbeidsovereenkomst?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies bij een arbeidsovereenkomst? - Arbeidsovereenkomst

(1974x gelezen) | personeelsadviseur,arbeidsovereenkomst,contract

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst brengt verplichtingen met zich mee voor zowel de werkgever als de werknemer. Om te zorgen dat alle partijen tevreden zijn, kunt u het beste de hulp in van de Jong & Laan inschakelen. Onze personeelsadviseurs weten precies wat er wel en niet in past en geven een advies op maat.

Dienstverlening

Onze personeelsadviseurs bieden graag hulp bij het samenstellen en tekenen van een nieuwe arbeidsovereenkomst. Zo weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u zeker weten of uw huidige arbeidscontracten in orde zijn? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen en bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom de Jong & Laan?

Arbeidsovereenkomst

De eisen en de wensen van de werkgever en werknemer komen samen in de arbeidsovereenkomst. Deze moet dus passend zijn voor beide partijen. Daarnaast moet iedere overeenkomst aan bepaalde eisen voldoen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opstellen van een deugdelijke arbeidsovereenkomst. 

Diensten

Wilt u hulp bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Wij gaan graag eens met u rond de tafel zitten om de eisen en wensen te bespreken. Vervolgens kunnen wij een overeenkomst voor u opzetten of juridisch controleren. Voor alle partijen is het belangrijk dat de overeenkomst recht doet aan alle wensen en eisen.

Services

Voor hulp kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden