Wilt u advies over een arbeidscontract?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over een arbeidscontract? - Arbeidscontract

(1969x gelezen) | arbiedscontract

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Arbeidscontract

Arbeidscontract

Een arbeidscontract brengt verplichtingen met zich mee voor zowel de werkgever als de werknemer. Om te zorgen dat alle partijen tevreden zijn, schakelt u de hulp in van de Jong & Laan. De personeelsadviseurs weten precies wat er wel en niet in een contract past en geven een advies op maat. 

Dienstverlening personeelsadviseurs

Onze personeelsadviseursbiedt bieden hulp bij het opstellen en beoordelen van een nieuwe arbeidsovereenkomst. Zo weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u weten of uw huidige arbeidsovereenkomst in orde is? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom de Jong & Laan?

Arbeidscontract

De eisen en de wensen van de werkgever en werknemer komen samen in het arbeidscontract. Dit moet dus passend zijn voor beide partijen. Daarnaast moet elk contract aan zekere eisen voldoen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opstellen en beoordelen hiervan.

Arbeidscontract en diensten

Wilt u hulp bij het opstellen van een arbeidscontract? Wij gaan graag eens met u aan tafel zitten om de eisen en wensen te bespreken. Vervolgens kunnen wij een contract voor u opzetten of juridisch controleren. Voor alle partijen is het belangrijk dat de arbeidsovereenkomst recht doet aan alle wensen en eisen.

Arbeidscontract en services

Voor hulp bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze personeelsadviseurs zijn deskundig en hebben veel ervaring. Wij zijn te bereiken op: 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg