Wilt u een echt goed advies over uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een echt goed advies over uw administratie? - Administratiekantoor Lelystad

(2577x gelezen) | Lelystad,Administratiekantoor Lelystad

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratiekantoor Lelystad

Administratiekantoor Lelystad

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Lelystad? Natuurlijk kunt u voor uw boekhouding prima terecht bij een administratiekantoor in Lelystad, maar bij de Jong & Laan gaan we een stapje verder. Wij kijken niet alleen naar de cijfers, zoals een administratiekantoor in Lelystad. Wij geven graag advies en denken mee over die stappen die u als ondernemer kunt maken.

Dienstverlening administratiekantoor Lelystad

Kortom: wij gaan een stap verder dan een administratiekantoor in Lelystad. Wij houden ons bezig met verschillende financiƫle diensten, waaronder:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Personeelsadvies
  • Salarisadministratie
  • Corporate finance
  • Bedrijfsadvies
  • Detachering

Service administratiekantoor Lelystad

Op al deze werkterreinen streven wij ernaar om uw onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar nodig is. Maar meer dan een administratiekantoor in Lelystad denken we mee met de ondernemer en zijn werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Administratiekantoor Lelystad

De Jong & Laan heeft een vestiging in de buurt van Lelystad. Op deze vestiging werken accountants en belastingadviseurs en daarnaast hebben zij de back-up van specialisten binnen de Jong & Laan. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden. Onze adviseurs gaan dus net een stap verder dan een administratiekantoor in Lelystad.

Diensten administratiekantoor Lelystad

Onze accountants en belastingadviseurs dichtbij Lelystad zijn voor tal van diensten inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder dan een administratiekantoor in Lelystad.

Meer informatie over onze accountant dichtbij Lelystad? Neem direct contact met ons op: 0321-312610.

de Jong en Laan accountants
De Rede 60
Postbus 10
8250 AA Dronten

Ondernemende accountants in Lelystad.

Services administratiekantoor Lelystad

Bent u dus op zoek naar een adviseur die net een stapje verder gaat dan een administratiekantoor in Lelystad? Neem contact met ons op: 0321-312610. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan dichtbij Lelystad aan de lijn krijgt.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden