Wilt u een echt goed advies over uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een echt goed advies over uw administratie? - Administratiekantoor Kampen

(2235x gelezen) | Kampen,Administratiekantoor Kampen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratiekantoor Kampen

Administratiekantoor Kampen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Kampen? Natuurlijk kunt u voor uw boekhouding prima terecht bij een administratiekantoor in Kampen, maar bij de Jong & Laan doen we er graag een schepje bovenop. Wij kijken niet alleen naar de cijfers, zoals een administratiekantoor in Kampen. Wij geven graag advies en denken mee over die stappen die u als ondernemer kunt maken.

Dienstverlening administratiekantoor Kampen

Kortom: wij gaan een stap verder dan een administratiekantoor in Kampen. Wij houden ons bezig met verschillende financiƫle diensten, waaronder:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Personeelsadvies
  • Salarisadministratie
  • Corporate finance
  • Bedrijfsadvies
  • Detachering

Service administratiekantoor Kampen

Op al deze werkterreinen streven wij om uw onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar nodig is. Maar meer dan een administratiekantoor in Kampen denken we mee met de ondernemer en zijn werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Administratiekantoor Kampen

De Jong & Laan heeft een vestiging dichtbij Kampen. Op deze vestiging werken accountants en belastingadviseurs en daarnaast hebben zij de back-up van specialisten binnen de Jong & Laan. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden. Onze adviseurs gaan dus net een stap verder dan een administratiekantoor in Kampen.

Diensten administratiekantoor Kampen

Onze accountants en belastingadviseurs dichtbij Kampen zijn voor tal van diensten inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder dan een administratiekantoor in Kampen.

Meer informatie over onze accountant dichtbij Kampen? Neem direct contact met ons op: 038-4216980.

de Jong en Laan accountants
Grote Voort 225
Postbus 40027
8004 DA Zwolle

Ondernemende accountants in Kampen.

Services administratiekantoor Kampen

Bent u dus op zoek naar een adviseur die net een stapje verder gaat dan een administratiekantoor in Kampen? Neem contact met ons op: 038-4216980. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan dichtbij Kampen aan de lijn krijgt

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden