Wilt u een echt goed advies over uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een echt goed advies over uw administratie? - Administratiekantoor Groningen

(2745x gelezen) | Groningen,administratiekantoor Groningen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratiekantoor Groningen

Administratiekantoor Groningen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Groningen? Natuurlijk kunt u voor uw boekhouding prima bij een administratiekantoor in Groningen terecht, maar bij de Jong & Laan Groningen doen we er graag een schepje bovenop. Wij kijken niet alleen naar de cijfers, zoals een administratiekantoor in Groningen. Wij geven graag advies en denken mee over die stappen die u als ondernemer kunt maken.

Dienstverlening administratiekantoor Groningen

Kortom: wij gaan een stap verder dan een administratiekantoor in Groningen. Wij houden ons bezig met verschillende financiële diensten, waaronder:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Personeelsadvies
  • Salarisadministratie
  • Corporate finance
  • Bedrijfsadvies
  • Detachering

Service administratiekantoor Groningen

Op al deze werkterreinen streven wij ernaar om uw onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar nodig is. Maar meer dan een administratiekantoor in Groningen denken we mee met de ondernemer en zijn werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Administratiekantoor Groningen

De Jong & Laan heeft een vestiging in Groningen. Op deze vestiging werken accountants en belastingadviseurs, en daarnaast hebben zij de back-up van specialisten binnen de Jong & Laan. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden. Onze adviseurs gaan dus net een stap verder dan een administratiekantoor in Groningen.

Diensten administratiekantoor Groningen

Onze accountants en belastingadviseurs in Groningen zijn voor tal van diensten inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder dan een administratiekantoor in Groningen.

Meer informatie over onze accountant in Groningen? Neem direct contact met ons op: 050-3166966.

de Jong en Laan accountants
Van Elmptstraat 14
Postbus 174
9700 AD Groningen

Ondernemende accountants in Groningen.

Services administratiekantoor Groningen

Bent u dus op zoek naar een adviseur die net een stapje verder gaat dan een administratiekantoor in Groningen? Neem contact met ons op: 050-3166966. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan Groningen aan de lijn krijgt

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden