Wilt u een echt goed advies over uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een echt goed advies over uw administratie? - Administratiekantoor Coevorden

(2053x gelezen) | Coevorden,Administratiekantoor Coevorden

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratiekantoor Coevorden

Administratiekantoor Coevorden

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Coevorden? Natuurlijk kunt u voor uw boekhouding prima terecht bij een administratiekantoor in de buurt van Coevorden, maar bij de Jong & Laan doen we er graag een schepje bovenop. Wij kijken niet alleen naar de cijfers, zoals mogelijk een administratiekantoor in Coevorden. Wij geven graag advies en denken mee over die stappen die u als ondernemer kunt maken.

Dienstverlening administratiekantoor Coevorden

Kortom: wij gaan een stap verder dan een administratiekantoor in Coevorden. Wij houden ons bezig met verschillende financiƫle diensten, waaronder:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Personeelsadvies
  • Salarisadministratie
  • Corporate finance
  • Bedrijfsadvies
  • Detachering

Service administratiekantoor Coevorden

Op al deze werkterreinen streven wij ernaar om uw onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar nodig is. Maar meer dan een administratiekantoor in Coevorden denken we mee met de ondernemer en zijn werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Administratiekantoor Coevorden

De Jong & Laan heeft een vestiging in de buurt van Coevorden. Op deze vestiging werken accountants en belastingadviseurs en daarnaast hebben zij de back-up van specialisten binnen de Jong & Laan. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden. Onze adviseurs gaan dus net een stap verder dan een administratiekantoor in Coevorden.

Diensten administratiekantoor Coevorden

Onze accountants en belastingadviseurs dichtbij Coevorden zijn voor tal van diensten inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder dan een administratiekantoor in Coevorden.

Meer informatie over onze accountant dichtbij Coevorden? Neem direct contact met ons op: 0591-619000.

de Jong en Laan accountants
Hoenderkamp 6
Postbus 2119
7801 CC Emmen

Ondernemende accountants in Coevorden.

Services administratiekantoor Coevorden

Bent u dus op zoek naar een adviseur die net een stapje verder gaat dan een administratiekantoor in Coevorden? Neem contact met ons op: 0523-264785. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan dichtbij Coevorden aan de lijn krijgt.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden