Wilt u een echt goed advies over uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een echt goed advies over uw administratie? - Administratiekantoor

(1702x gelezen) | administratiekantoor

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratiekantoor

Meer dan een administratiekantoor

Natuurlijk kunt u voor uw boekhouding prima bij een administratiekantoor terecht, maar bij de Jong & Laan doen we er graag een schepje bovenop. Wij kijken niet alleen naar de cijfers. Wij geven graag advies en denken mee over de stappen die u als ondernemer kunt maken. 

Dienstverlening administratiekantoor

Wij houden ons bezig met verschillende financiƫle diensten, waaronder:

Op al deze werkterreinen streven wij ernaar om uw onderneming van een passend advies te voorzien en te helpen waar nodig is. Maar bovenal denken we mee met de ondernemer en zijn werknemers om de onderneming weer een stap verder te helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Administratiekantoor

De Jong & Laan heeft verschillende vestigingen in Nederland. Al deze vestigingen worden bemand door accountants en belastingadviseurs, maar daarnaast heeft elke vestiging zijn eigen expertise. Zo zorgen wij ervoor dat wij elke onderneming het beste advies en de beste hulp kunnen bieden. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder.

Administratiekantoor en diensten

Onze accountants en belastingadviseurs zijn voor tal van diensten inzetbaar. Wij horen graag welke wensen u heeft en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. De Jong & Laan zal u ondersteunen en adviseren waar nodig, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Onze adviseurs gaan dus net een stapje verder.

Administratiekantoor en services

Voor contact met ons kunt u bellen naar 085 - 4011077. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste persoon van de Jong & Laan aan de lijn hebt.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg