Wilt u advies en ondersteuning bij uw administratie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning bij uw administratie? - Administratie

(2245x gelezen) | personeel,boekhouding,administratie,salaris,Jong & Laan

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Administratie

Administratie

De administratie van een onderneming is vaak een lastige en ingewikkelde klus. Een kleine fout kan soms al grote gevolgen hebben. Wilt u ondersteuning bij het opzetten ervan? Of wilt u bijvoorbeeld weten of uw administratie op orde is? Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Dienstverlening

Een goede administratie voeren is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig weten onze experts hoe zij te werk moeten gaan. Zij kunnen u adviseren over het opzetten ervan en al uw vragen beantwoorden.

Salarisadministratie

De salarisadministratie is een speciaal onderdeel waarover onze personeels- en salarisadviseurs u kunnen adviseren. De salarisadministratie gaat onder andere over loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en werkkostenregeling.

Waarom de Jong & Laan?

Administratie

Een goede administratie is werkzaam en overzichtelijk. Het opzetten ervan is vaak een lastige klus. De experts van de Jong & Laan weten hier alles van en helpen u graag. Zo weten zij onder andere aan welke eisen uw administratie moet voldoen en hoe u dit eenvoudig voor elkaar krijgt.

Diensten

De Jong & Laan kan u helpen bij uw administratie. Dit kan betekenen dat wij deze samen met u opzetten, maar ook dat wij deze doorlichten en advies geven.

Services

Wilt u de kennis en ervaring van de Jong & Laan inschakelen? Of wilt u eerst meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg