Wilt u advies over zzp'er worden?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over zzp'er worden? - Zzp'er worden

(1804x gelezen) | zzp'er,boekhouding,eenmanszaak,onderneming beginnen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Zzp'er worden

Zzp'er worden

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zzp'er te worden. Maar weet u wat er allemaal bij komt kijken als u zelfstandige zonder personeel wilt worden? De adviseurs van de Jong & Laan hebben veel ervaring met beginnende ondernemers. Zij kunnen u hierover adviseren en u ondersteunen . 

Dienstverlening

De adviseurs van de Jong & Laan zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet als u besluit zelfstandige te worden. Zij kunnen u de voor- en nadelen vertellen van het zzp'er worden en u daarbij adviseren over verschillende kwesties. Ook kunnen zij u bijstaan in het opzetten van een ondernemingsplan.

Kernactiviteiten

Indien nodig kunnen de adviseurs van de Jong & Laan u ook in een later stadium ondersteunen waar nodig. Onze kernactiviteiten zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Zzp'er worden

Als u overweegt zzp'er te worden zijn er veel zaken waarmee u rekening moet houden. De adviseurs van de Jong & Laan zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Vervolgens kunnen zij u adviseren en ondersteunen waar nodig als u eenmaal als zelfstandige zonder personeel aan de slag wilt. Zo maken we het samen tot een succes.

Diensten

Onze diensten die wij aanbieden bij het zzp'er worden zijn voor elke ondernemer verschillend. Wij zullen daarom zeer actief met u meedenken en u adviseren. Indien nodig kunnen wij u ook ondersteunen en diverse financiƫle en administratieve taken op ons nemen.

Services

Wilt u graag zelfstandige zonder personeel worden of twijfelt u nog? De adviseurs van de Jong & Laan kunt u altijd om advies en ondersteuning vragen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg