Wilt u advies over ziekteverzuim?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over ziekteverzuim? - Ziekteverzuim

(1609x gelezen) |  ...

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

Wat doet u als uw werknemer ziek is? En hoe werkt u samen met uw werknemer aan een re-integratie?  Het is voor beide partijen belangrijk deze zaken goed te regelen. Als het goed is, zijn er bepaalde afspraken gemaakt met bijbehorende rechten en plichten. Wilt u weten wat u moet doen? Of wilt u advies over een ziekteverzuimbeleid? De personeelsadviseurs van de Jong & Laan staan voor u klaar.

Dienstverlening ziekteverzuim

Wij kunnen onderzoeken of het ziekteverzuim in uw bedrijf omlaag kan. Daarnaast kunnen wij deze rechten en plichten voor u opstellen in het arbeidsvoorwaardencontract. Zo weten zowel werkgever en werknemer waar zij aan toe zijn. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste Nederlandse en Europese richtlijnen.

Waarom de Jong & Laan?

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim komt voor in alle bedrijven. Het is aan de werkgever én werknemer om zo goed mogelijk hiermee om te gaan. In de arbeidsvoorwaarden kunt u de rechten en plichten vastleggen. Bij het vastleggen hiervan zal rekening gehouden worden met de Nederlandse en Europese richtlijnen. 

Ziekteverzuim en diensten

De personeeladviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren en ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van de regels. Hierbij is het van groot belang dat werkgever en werknemer weten waar zij aan toe zijn. 

Ziekteverzuim en services

Wilt u advies of ondersteuning? De adviseurs van de Jong & Laan staan voor u klaar. Voor uw vragen kunt u ons bereiken op 085 - 4011077

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg