Wilt u advies over het starten van een winkel?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het starten van een winkel? - Winkel starten

(1834x gelezen) |  ...

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Winkel starten

Winkel starten

Wilt u een eigen winkel starten? En ziet u door de bomen het bos soms niet meer door alles wat er op u afkomt? De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag wanneer u een winkel wilt starten. Zo weet u zeker dat u van meet af aan alles op orde heeft als u een winkel wilt starten.

Dienstverlening winkel starten

Wilt u een eigen winkel starten? Of wilt u een franchiseonderneming runnen? En welke gevolgen heeft het starten van een winkel voor uw eigen inkomen? En welke belastingzaken en verzekeringen moeten er geregeld worden? Allemaal zaken waar u een antwoord op moet hebben wij het starten van een winkel. Gelukkig hebben wij bij de Jong & Laan de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het opstarten van een winkel.

Kernactiviteiten

De Jong & Laan heeft een aantal kernactiviteiten, waarmee wij u altijd van hulp kun zijn bij het starten van een winkel: 

Waarom de Jong & Laan?

Winkel starten

U wilt een winkel starten en wilt daar goed advies over hebben? De adviseurs van de Jong & Laan zorgen voor overzicht, zodat u weet welke beslissingen er genomen moeten worden. Onze adviseurs staan voor u klaar met advies en ondersteuning bij het starten van uw winkel. Hiermee kunt u met een gerust hart uw winkel starten. 

Winkel starten en diensten

U wilt een winkel starten? De adviseurs van de Jong & Laan vertellen u graag welke zaken er op uw pad komen. Er komt veel bij kijken bij een winkel starten. Met onze kennis en ervaring kunnen wij gedegen advies geven. Daarnaast bieden wij graag ondersteuning waar nodig bij een winkel starten. Zo kunnen wij de administratie voor u opzetten, de belastingaangifte doen en de salarisadministratie controleren.

Winkel starten en services

U wilt een winkel starten? Wilt u daar graag advies en ondersteuning bij van een van onze adviseurs? Aarzelt u niet en neemt u gerust contact met ons op. Samen bekijken we dan wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg