Wilt u advies over de vitaliteitsregeling?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de vitaliteitsregeling? - Vitaliteitsregeling

(1550x gelezen) | spaarloonregeling,vitaliteitsregeling,onbetaald verlof

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Vitaliteitsregeling

Vitaliteitsregeling

Per 1 januari 2013 is er een nieuwe spaarregeling, de vitaliteitsregeling. Maar wat houdt deze regeling precies in voor ondernemers? En welke gevolgen heeft  regeling voor u, de onderneming en uw werknemers? De belastingadviseurs van de Jong & Laan houden de laatste ontwikkelingen over deze regeling nauwlettend in de gaten en adviseren u graag hierover. 

Dienstverlening vitaliteitsregeling

De nieuwe vitaliteitsregeling vervangt de spaarloonregeling en de levensloopregeling. De regeling is toegankelijk voor werknemers, ondernemers, zzp'ers en zogeheten resultaatgenieters. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen voor elke partij bekijken hoe gunstig de regeling is. Daarnaast kunnen zij u adviseren wat te doen met de oude spaarloonregeling en levensloopregeling. Voor werkgevers en ondernemers heeft de vitaliteitsregeling ook gevolgen voor de administratie.

Waarom de Jong & Laan?

Vitaliteitsregeling

De nieuwe regeling, van kracht vanaf 1 januari 2013, heeft gevolgen voor zowel werkgever als werknemer. Om een goed beeld te krijgen van de gevolgen kunt u contact opnemen met een van onze belastingadviseurs. Zij kunnen u vertellen wat de voor- en nadelen zijn van deze regeling en wat u het beste kunt doen met de oude spaarregelingen.

Diensten

Op elke vestiging van de Jong & Laan zijn diverse belastingadviseurs aanwezig. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het overgaan naar de nieuwe vitaliteitsregeling. Ons advies is om dit al in een vroeg stadium te bekijken, om problemen met de regeling en eventuele verrassingen te voorkomen. Uiteraard zijn onze belastingadviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft deze regeling.

Services

Wit u weten welke gevolgen de vitaliteitsregeling voor u heeft? Of wilt u advies over de voor- en nadelen van deze regeling? Daarvoor kunt u altijd contact opnemen met de Jong & Laan. Voor al uw vragen kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg