Doet u al aan vermogensplanning?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Doet u al aan vermogensplanning?  - Vermogensplanning

(1598x gelezen) | estate planning,vermogensplanning

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Vermogensplanning

Vermogensplanning

Als u met uw vermogensplanning bezig bent, is het verstandig zowel naar uw zakelijke als uw privésituatie te kijken. Op deze manier creëert u met de meeste zekerheid. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren en ondersteunen bij een goede vermogensplanning.


Dienstverlening

Bij vermogensplanning moeten zowel de juridische, fiscale als financiële situatie van uw onderneming in beeld gebracht worden. Wellicht moet uw onderneming een bv worden. Of u brengt een deel van de middelen onder in een aparte bv. De adviseurs van de Jong & Laan hebben de kennis en ervaring in huis om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden.

Waarom de Jong & Laan?

Vermogensplanning

Voor een goede vermogensplanning is het van belang dat zowel de zakelijke als de privésituatie bekeken en beoordeeld worden. Daarnaast moeten de juridische, fiscale en financiële aspecten meegenomen worden. De adviseurs van de Jong & Laan zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet en de juiste beslissingen kunt nemen.

Diensten

De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u bij de vermogensplanning ondersteuning bij het schrijven van een financieel strategisch ondernemingsplan tot het kiezen van een bedrijfsvorm. In ieder geval wordt bekeken welk keuzes het beste zijn voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Vermogensplanning en services

Wilt u bij de vermogensplanning advies en ondersteuning van onze adviseurs? U kunt ons bereiken op 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg