Heeft u uw vermogen al veilig gesteld?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u uw vermogen al veilig gesteld? - Vermogen veilig stellen

(1880x gelezen) | estate planning,vermogensplanning,vermogen veilig stellen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Vermogen veilig stellen

Vermogen veilig stellen

Met een juiste vermogensplanning kunt u uw vermogen veilig stellen in uw onderneming. Daarmee voorkomt u eventuele financiĆ«le problemen in de toekomst. De adviseurs van de Jong & Laan geven advies en passende ondersteuning bij het veilig stellen van uw vermogen. 

Dienstverlening vermogen veilig stellen

De adviseurs van de Jong & Laan hebben de kennis en ervaring in huis om u te adviseren over uw vermogen veilig stellen. Heeft u bijvoorbeeld uw pensioen in uw eigen onderneming zitten? En wat gebeurt er als de opbrengst van de verkoop van uw onderneming later tegenvalt? Allemaal zaken die u kunt regelen bij het vermogen veilig stellen.

Waarom de Jong & Laan?

Vermogen veilig stellen

De adviseurs van de Jong & Laan adviseren ondernemers rondom de mogelijkheden om het vermogen veilig te stellen in de onderneming. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden voor het vermogen veilig stellen.

Vermogen veilig stellen en diensten

Om het proces van het vermogen veilig stellen in goede banen te leiden, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dienstverlening kan sterk uiteenlopen, wij zullen samen met u bekijken wat er mogelijk is bij het vermogen veilig stellen.

Vermogen veilig stellen en services

Wilt u ons advies over het vermogen veilig stellen? Of wilt u extra ondersteuning bij het vermogen veilig stellen in uw onderneming?

Wij zijn eenvoudig te bereiken op 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Gratis downloaden