Wilt u advies over de vennootschapsbelasting?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de vennootschapsbelasting? - Vennootschapsbelasting

(1970x gelezen) | vennootschapsbelasting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Rechtspersonen als een bv, nv of een coƶperatie zijn verplicht om vennootschapsbelasting (vpb) over hun winst te betalen. Een voorwaarde is wel of een onderneming als doel heeft om winst te maken.

Factoren

Hoeveel vpb u precies moet betalen, hangt af van veel factoren. Daarbij worden de regelingen omtrent de vennootschapsbelasting regelmatig gewijzigd. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen precies voor u uitzoeken welke regelingen voor uw organisaties van belang zijn. 

Dienstverlening

De aangifte vennootschapsbelasting is jaarlijks, direct na afloop van het boekjaar. Bij deze aangifte moet u rekening houden met speciale aftrekposten of juist niet-aftrekbare posten. Onze belastingadviseurs kunnen u adviseren en ondersteunen bij deze vorm van belasting. Op elke vestiging van de Jong & Laan zijn belastingadviseurs aanwezig. Daarnaast beschikken we over een gespecialiseerde fiscale afdeling in Nijverdal.

Waarom de Jong & Laan?

Vennootschapsbelasting

Als u de Belastingdienst vennootschapsbelasting verschuldigd bent, kunt u dankzij verschillende regelingen vaak minder betalen. U betaalt dan bijvoorbeeld minder belasting, omdat u zich bezig houdt met innovatieve activiteiten. Ook verandert de wetgeving regelmatig. Het loont dus zeker om samen met een specialist de vpb van uw organisatie onder de loep te nemen.

Vennootschapsbelasting en diensten

Voor elke organisatie gelden er weer andere regels voor de vpb. De adviseurs van de Jong & Laan zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u voorzien van een advies op maat. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het doen van de aangifte van uw vpb.

Vennootschapsbelasting en services

Wilt u graag advies over de aangifte van uw vpb? Of wilt u graag ondersteuning bij het aangeven van uw vpb bij de Belastingdienst? Voor alle zaken omtrent de vpb zijn wij te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg