Wilt u advies bij het opstellen van uw testament?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies bij het opstellen van uw testament? - Testament

(1886x gelezen) | estate planning

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Testament

Testament

Heeft u uw zaken al goed geregeld? Blijven uw partner en kinderen goed verzorgd achter? En wat gebeurt er met het bedrijf? Een testament zorgt ervoor dat u zich over al deze zaken geen zorgen hoeft te maken. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opstellen ervan. 

Dienstverlening

Ook wanneer u uw testament al heeft opgesteld, doet u er verstandig aan om het regelmatig door te laten lichten. Dit geldt ook voor eventuele huwelijkse voorwaarden. Zaken, privé en zakelijk, kunnen zijn veranderd en de wetgeving kan zijn gewijzigd. Als u ervoor zorgt dat beide zaken op orde zijn, is er duidelijkheid wanneer dit nodig is. Ook over de verschillende fiscale mogelijkheden zoals de bedrijfsopvolgingsfaciliteit (BOF) adviseren wij u graag.

Waarom de Jong & Laan?

Testament

Zowel privé als zakelijk is een testament van belang. Blijven de nabestaanden goed verzorgd achter? En ontstaan er geen conflicten bij een bedrijfsopvolging of overname door familieleden? Door uw wilsbeschikking en huwelijkse voorwaarden op orde te hebben, zorgt u voor duidelijkheid en voorkomt u conflicten. Wij raden u aan om ze regelmatig door te laten nemen. Omstandigheden of wetgeving kunnen in de tussentijd zijn veranderd.

Testament en diensten

Samen met u kunnen wij een testament opstellen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alle zaken die voor u belangrijk zijn hierin worden opgenomen. Daarnaast bekijken wij of deze nog up-to-date zijn.

Testament en services

Wilt u hulp of advies bij het opstellen? Of wilt u het door een van onze adviseurs laten doorlichten? Dit kan later veel problemen voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Gratis downloaden