Wilt u advies over uw startende onderneming?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over uw startende onderneming? - Startende onderneming

(1723x gelezen) | ondernemingsplan,starten onderneming,onderneming beginnen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Startende onderneming

Startende onderneming

Heeft u een startende onderneming? Of wilt u een bedrijf beginnen? Dan kunt u de hulp van de Jong & Laan waarschijnlijk goed gebruiken. De adviseurs van de Jong & Laan adviseren en ondersteunen ondernemers die net met een bedrijf zijn begonnen of willen beginnen op verschillende werkterreinen.

Dienstverlening startende onderneming

Onze diensten voor een startende onderneming zullen telkens anders zijn. Heeft u behoefte aan een goede salarisadministratie? Of wilt u weten welke belastingzaken geregeld moeten worden? Onze adviseurs overleggen graag met u hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn. Vervolgens kunt u in overleg met ons bepalen welke stappen er nodig zijn waarna de uitvoering beginnen. Zo zorgen we samen voor een goede start van uw bedrijf.

De kernactiviteiten van de Jong & Laan, waarmee wij startende ondernemers bijstaan, zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Startende onderneming

Heeft u een startende onderneming en kunt u wel wat hulp of advies gebruiken? De adviseurs van de Jong & Laan zijn u graag van dienst. Wij zullen op een actieve manier adviseren en met u meedenken bij het ondernemen. Met name in de startfase is het van belang de zaken meteen op orde te hebben. Zo zorgen we samen dat uw bedrijf goed van start gaat.

Diensten

Onze dienstverlening bij startende ondernemers hangt af van uw bedrijf. Daarom zullen wij eerst samen met u de eisen en wensen bespreken. Om vervolgens actief aan de slag te gaan om van uw bedrijf een succes te maken. Het opstarten van een bedrijf is spannend en zeer druk, maar onze adviseurs zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

Services

Wilt u voor het starten van uw bedrijf de hulp inschakelen van de Jong & Laan? Onze adviseurs voorzien u graag van advies en ondersteunen u waar zij kunnen. Maak vandaag nog een afspraak en bel ons op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg