Wilt u advies en ondersteuning als u gaat scheiden?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning als u gaat scheiden? - Scheiden

(1767x gelezen) | scheiden

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Scheiden

Scheiden

Gaat u scheiden? Dat is natuurlijk een heel vervelende situatie waarbij er van alles geregeld moet worden. Als u kinderen hebt, moet u bijvoorbeeld afspraken maken over de opvoeding van uw kinderen. En daarnaast moeten er ook dingen geregeld worden rondom het verdelen van de bezittingen, alimentatie en pensioen.

Dienstverlening

Is de kogel door de kerk en de scheiding een feit, dan is het zaak om alles zo snel mogelijk te regelen en af te handelen. De adviseurs van de Jong & Laan weten wat er bij komt kijken. Zij houden hun hoofd koel en zorgen ervoor dat de financiĆ«le zaken geregeld worden zodat u weer verder kunt met uw leven.

Waarom de Jong & Laan?

Scheiden

Onze financieel adviseur zorgt ervoor dat u de juiste beslissingen maakt als u gaat scheiden. Juist in moeilijke tijden kan hij voor overzicht zorgen en houdt hij het hoofd koel. Hij gaat altijd discreet en zorgvuldig te werk.

Dienstverlening

Onze financieel adviseur heeft in beeld wat u allemaal moet regelen en vastleggen als u gaat scheiden. Daarnaast kan hij de lange termijn van bepaalde beslissingen overzien. Kortom: hij bekijkt het hele plaatje.

Services

Wilt u graag de hulp inroepen van een financieel adviseur. Wij bekijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons direct bereiken op: 0548-537470

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg