Wilt u advies over de proeftijd?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de proeftijd? - Proeftijd

(2613x gelezen) | personeelsadvies,arbeidscontract,proeftijd,proefperiode

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Proeftijd

Proeftijd

Een proeftijd kan een uitkomst zijn voor zowel werkgever als werknemer. De werkgever heeft in eerste instantie minder verplichtingen, waardoor een werknemer eerder kans maakt op een baan. Mits uiteraard de proefperiode wordt doorstaan. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opzetten van een contract voor de proefperiode. 

Dienstverlening proeftijd

Het advies van onze adviseurs over de proeftijd zal van een aantal factoren afhangen. Daarom bekijken we graag samen met u de situatie voor een gedegen advies. Juist in tijden van economische onzekerheid wordt een proefperiode veel ingezet door werkgevers. Dit kan ook veel voordelen hebben voor de werknemer.

Waarom de Jong & Laan?

Proeftijd

Een proeftijd heeft zowel voor de werkgever als de werknemer een aantal voordelen. Het belangrijkste is dat alle partijen weten waar zij aan toen zijn. Zo voorkomt u als werkgever problemen voor u en de werknemer. Voor advies hierover kunt u altijd om advies vragen bij een van de adviseurs van de Jong & Laan.

Diensten

De diensten die wij leveren bij advies over de proeftijd zullen per onderneming niet veel van elkaar verschillen. Toch vinden wij het belangrijk dat wij elke onderneming advies op maat geven. Wij zullen altijd met de ondernemer overleggen wat de belangrijkste eisen en wensen zijn en wat hierover moet worden vastgelegd. Zodat zowel werkgever als werknemer er baat bij hebben bij.

Services

Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van de proeftijd? Wilt u weten welke gevolgen dit voor u als werkgever heeft? Of heeft u nog andere vragen hierover? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg