Wilt u advies over de wet Poortwachter?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de wet Poortwachter? - Poortwachter

(1612x gelezen) | Wet Poortwachter

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Poortwachter

Wet Poortwachter

In 2002 is de Wet Verbetering Poortwachter van kracht geworden. Deze wet gaat over langdurig ziekteverzuim en heeft gevolgen voor werkgever en werknemer. In de wet zijn enkele voorwaarden opgesteld waar een werkgever en werknemer zich aan moeten houden bij langdurig ziekteverzuim. De personeelsadviseurs van de Jong & Laan kunnen u vertellen wat dit voor u als ondernemer voor gevolgen heeft en welke stappen u het beste kunt ondernemen. 

Dienstverlening poortwachter

De adviseurs van de Jong & Laan kunnen op verschillende wijze hun diensten aanbieden. Het belangrijkste is dat de wet zowel voor werkgever als werknemer zorgt voor een passende oplossing. Met name in het mkb kan de wet grote gevolgen hebben, omdat er een grote verantwoordelijkheid ligt bij de werkgever.

Waarom de Jong & Laan?

Poortwachter

De Wet Verbetering Poortwachter heeft zowel gevolgen voor de werkgever als de werknemer. Echter, met name in het mkb, komt er een grote last op de schouders van de werkgever. Wilt u graag advies hierover? Dan kunnen onze adviseurs u van dienst zijn.

Diensten

De adviseurs van de Jong & Laan zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied ziekteverzuim en re-integratie. Zij kunnen u van het beste advies voorzien op dit gebied.

Services

Wilt u als ondernemer graag advies over de Wet Verbetering Poortwachter? Of wilt u graag ondersteuning bij de uitvoering hiervan? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat de Jong & Laan voor u kan betekenen. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg