Wilt u advies over uw personeelsbeleid?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over uw personeelsbeleid? - Personeelsbeleid

(1670x gelezen) | salarisadministratie,personeelsbeleid,personeel aannemen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Personeelsbeleid

Personeelsbeleid

Een goed personeelsbeleid is voor werkgever en werknemer belangrijk. Beide partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen op elkaar rekenen. Het opzetten of onderhouden hiervan kan soms lastig zijn. De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierin bijstaan.

Dienstverlening

Bij een goed personeelsbeleid kunt u aan verschillende zaken denken, zoals:

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Doorlichten van uw personele organisatie
  • Ontwikkeling beleid ten aanzien van uw personeel

De adviseurs van de Jong & Laan zijn echte specialisten en adviseren en ondersteunen u waar nodig. Als u dit op orde heeft, haalt u het beste uit uw bedrijf én uw personeel.

Waarom de Jong & Laan?

Personeelsbeleid

Het belang van een goed personeelsbeleid wordt vaak onderschat. Wij raden ondernemers aan dat beleid regelmatig onder de loep te nemen. Zo haalt u het beste uit uw personeel, nu en in de toekomst. Als u personeel heeft, heeft u met vele arbeidszaken te maken. Onze adviseurs zullen daarom altijd kijken naar het geheel en u van dienst zijn.

Diensten

De adviseurs van de Jong & Laan kunnen voor een passend personeelsbeleid verschillende diensten leveren. Voordat dit beleid kan worden aangepast, zal eerst worden gekeken wat het bedrijf nodig heeft en wat er mogelijk is. Vervolgens wordt samen met u besproken welke stappen nodig zijn.

Services

U wilt graag advies of ondersteuning over uw personeelsbeleid? De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan zijn u graag van dienst. U kunt ons meteen bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper personeelsgesprekken

Gratis downloaden