Wilt u personeelsadvies van onze specialisten?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u personeelsadvies van onze specialisten? - Personeelsadvies

(1590x gelezen) | personeelsadvies,personeelsadviseur,personeelsgesprekken

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Personeelsadvies

Personeelsadvies

Voor personeelsadvies bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Onze personeels- & salarisadviseurs voorzien u graag van advies en geven ondersteuning waar nodig. Met een deskundig advies haalt u het beste uit uw eigen personeel en uw werkrelatie.

Dienstverlening

Ons personeelsadvies zal altijd worden aangepast aan uw onderneming. Daarom is het noodzakelijk de huidige stand van zaken te bekijken en te beoordelen. Daarna zal aan de hand van de wensen van de ondernemer een gedegen advies worden gegeven. Want goed personeel is de basis voor elke ondernemer.

Ondersteuning

Wij kunnen u ook ondersteunen op andere vlakken. Zo kunnen wij zorg dragen voor de personeelsadministratie, loonstroken en arbeidsvoorwaarden.

Waarom de Jong & Laan?

Personeelsadvies

Een gedegen personeelsadvies is belangrijk voor elke onderneming. Immers, zonder goed personeel en een prettige werkrelatie bent u nergens. Onze adviseurs adviseren u zo concreet mogelijk, zodat u alles uit uw medewekers kunt halen.

Diensten

Wij denken wij graag mee met de ondernemer. Zaken op het gebied van personeel en salaris moeten tot in de puntjes geregeld zijn. Loonstroken moeten gewoon kloppen, de salarissen moeten op tijd betaald worden en de arbeidsvoorwaarden moeten in orde zijn.

Services

Wilt u graag een personeelsadvies ontvangen of meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons meteen 0523-264785.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper personeelsgesprekken

Gratis downloaden