Wilt u advies over het aannemen van personeel?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het aannemen van personeel? - Personeel aannemen

(1755x gelezen) | personeelsadvies,personeel aannemen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Personeel aannemen

Personeel aannemen

Voor veel ondernemers komt de dag dat zij personeel aannemen. Hoewel dat een makkelijke klus lijkt, heeft dit in praktijk meer voeten in de aarde. Gelukkig kunnen de personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan u een handje helpen. 

Dienstverlening personeel aannemen

U kunt de hulp inschakelen van onze personeels- en salarisadviseurs voor verschillende zaken. Wij verlenen diensten op het gebied van salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, loonadministratie, cao en arbeidsvoorwaarden, personeelsgesprekken enzovoorts. En daarnaast kunnen onze klanten ook nog gebruik maken van detachering via de Jong & Laan. Kortom, voor alle zaken rondom personeel aannemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom de Jong & Laan?

Personeel aannemen

Personeel vormt het hart van een bedrijf. Mede daarom is personeel aannemen best een lastige klus. Op basis van een aantal gegevens en een paar gesprekken moet beoordeeld worden of de persoon in kwestie geschikt is. En na het aannemen van personeel zijn er verschillende administratieve zaken waarmee u te maken krijgt. Gelukkig kunt u de hulp inschakelen van de personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan.

Personeel aannemen en diensten

Onze diensten rondom personeel aannemen zullen per onderneming verschillen. Samen met u bekijken we welke adviezen en ondersteuning van toepassing zijn bij het personeel aannemen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij de salarisadministratie en de arbeidsvoorwaarden voor u doornemen.

Personeel aannemen en services

Wilt u advies over personeel aannemen? Of wilt u ondersteuning? De personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan zijn direct te bereiken op: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden