Wilt u advies over het oprichten van een bv?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het oprichten van een bv? - Oprichten bv

(1928x gelezen) | rechtsvorm,besloten vennootschap,oprichten bv

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Oprichten bv

Oprichten bv

Voor advies over het oprichten van een besloten vennootschap (bv) bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Ook voor ondersteuning  bij het oprichten van een bv kunt u onze adviseurs om hulp vragen. Samen met u zullen we bekijken welke gevolgen dit voor u heeft. Vervolgens zullen we bekijken welke stappen er ondernomen moeten worden voor het beginnen van een besloten vennootschap. 

Dienstverlening oprichten bv

Onze dienstverlening bij het beginnen van een bv zal per ondernemer verschillen. Het hangt helemaal af van uw wensen en de problemen waar u tegenaan loopt. De Jong & Laan heeft adviseurs op verschillende gebieden, zodat zij u altijd met het juiste advies van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij het beginnen van uw bv. Dit doen wij bijvoorbeeld door actief te helpen bij het opzetten van de administratie of het schrijven van het ondernemingsplan.

Kernactiviteiten

Met onze zeven kernactiviteiten kunnen we u van dienst zijn. Onze kernactiviteiten bestaan uit:

Waarom de Jong & Laan?

Oprichten bv

Het oprichten van een bv brengt nogal wat werk met zich mee. De kans bestaat dat u hierbij op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt. Ons advies is dan ook om al in een vroeg stadium eens rond de tafel te gaan zitten met een van onze adviseurs. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het beginnen van uw bv. Zo bent u er zeker van dat u geen zaken over het hoofd ziet en het overzicht behoudt. Vervolgens kunnen de beslissingen worden genomen die horen bij het beginnen van uw eigen bv.

Diensten

De diensten die de adviseurs van de Jong & Laan bieden bij het oprichten van een bv lopen uiteen van advies over het ondernemingsplan tot ondersteuning bij het opzetten van de salarisadministratie. Samen met u zullen we bekijken op welke vlakken u advies en ondersteuning van ons kunt gebruiken. Met de verschillende activiteiten waarin wij bij de Jong & Laan zijn gespecialiseerd bent u altijd verzekerd van de beste hulp.

Services

Wilt u advies bij het oprichten van uw bv? Of wilt u weten welke diensten wij u kunnen leveren als u een bv begint? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg