Heeft u hulp nodig bij uw ondernemingsplan?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u hulp nodig bij uw ondernemingsplan? - Ondernemingsplan

(2431x gelezen) | ondernemingsplan

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Ondernemingsplan

Ondernemingsplan

Ondernemen begint met het opstellen van een ondernemingsplan. Dit is het uitgangspunt voor alle beslissingen die verder genomen moeten worden. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het opstellen hiervan. Zij weten aan welke eisen het plan moet voldoen en met welke zaken u rekening moet houden. 

Dienstverlening

Onze hulp kan voor elke ondernemer anders zijn. Wij kunnen vanaf de beginfase advies geven over het plan. Maar ook als u er op een gegeven moment niet meer uitkomt, bieden wij u graag de helpende hand. Onze dienstverlening passen wij aan aan de wensen van de ondernemer. Een goed plan houdt u bij de les, nu en in de toekomst.

Haalbare plannen en doelen

Het ondernemingsplan maakt inzichtelijk of uw plannen en doelen haalbaar zijn. En dat is belangrijk. Voor uzelf, maar ook voor de bank. ´╗┐Onze adviseurs kunnen u hierover adviseren, en ook over:

Ondersteuning

Na het opstellen van het plan is het tijd om echt te gaan ondernemen. Ook dan kunnen wij u bij tal van zaken advies en ondersteuning geven. Wij opereren op het gebied van:

Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan ook gerust contact met ons op via 085 - 4011077.

Waarom de Jong & Laan?

Ondernemingsplan

Elk ondernemingsplan moet aan een aantal eisen voldoen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover advies geven. Zij vertellen u graag met welke zaken u rekening moet houden. In elke fase van het opstellen van het plan zijn wij beschikbaar voor ondersteuning en advies.

Ondernemingsplan en diensten

De diensten die wij aanbieden bij het opstellen van een ondernemingsplan verschillen per ondernemer. Wij bespreken van tevoren met u tegen welke problemen u aanloopt bij het opstellen van een plan. Vervolgens bekijken we hoe wij samen de verdere stappen gaan zetten voor een gedegen plan.

Ondernemingsplan en services

Wilt u graag advies of ondersteuning bij het opstellen van uw ondernemingsplan? De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg