Wilt u een ondernemingsplan voorbeeld?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een ondernemingsplan voorbeeld? - Ondernemingsplan voorbeeld

(2036x gelezen) | ondernemingsplan

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Ondernemingsplan voorbeeld

Ondernemingsplan voorbeeld

Als ondernemer is een ondernemingsplan het eerste dat u op moet stellen. Zonder zo'n plan wordt het lastig om financiering krijgen bij de bank. Voor een voorbeeld  kunt u terecht bij de adviseurs van de Jong & Laan. Wij leveren geen kant-en-klaar voorbeeld, omdat geen onderneming hetzelfde is. Maar wij kunnen u wel adviseren en u vertellen wat er minimaal in moet staan.

Dienstverlening

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom zullen wij ook geen standaard voorbeeld aan u geven. Wij kunnen u echter wel de minieme eisen ervan vertellen. Daarnaast adviseren wij u graag aan de hand van een aantal meer specifieke voorbeelden.

Waarom de Jong & Laan?

Ondernemingsplan voorbeeld

Met een goed ondernemingsplan kunt u pas echt van start gaan met ondernemen. Wij leveren geen kant-en-klare voorbeelden, maar wij kunnen u wel degelijk adviseren . Met een passend advies bent u er pas echt zeker van dat u een goed plan heeft, waarmee u de komende tijd uit de voeten kunt.

Ondernemingsplan voorbeeld en diensten

De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag bij het opstellen en controleren van het plan. Tegen ons persoonlijke advies kan geen standaard plan op. Door uw kernactiviteiten in het plan op te nemen, weet u zeker dat alle zaken die van belang zijn in het plan staan.

Ondernemingsplan voorbeeld en services

Wilt u graag een voorbeeld van een ondernemingsplan ontvangen? Of wilt u ondersteuning bij het opstellen ervan? Voor al uw vragen kunt u ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg