Wilt u advies over het opstarten van een onderneming?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het opstarten van een onderneming? - Onderneming opstarten

(1553x gelezen) | bedrijf starten,opstarten onderneming,startende ondernemer

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Onderneming opstarten

Onderneming opstarten

Als u als ondernemer een onderneming wilt opstarten komt er veel op u af. Bij het beginnen van een bedrijf komen er zaken kijken als bijvoorbeeld belastingaangifte, het opzetten van de administratie, financiering en het schrijven van een ondernemingsplan. Veel ondernemers zien op een gegevens moment door de bomen het bos niet meer als ze een bedrijf beginnen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierbij helpen. Zij zorgen voor overzicht, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Dienstverlening onderneming opstarten

Onze dienstverlening zal voor elke ondernemer anders zijn. Wilt u bijvoorbeeld een geheel eigen onderneming beginnen of kiest u ervoor om een franchiseonderneming of een bestaande onderneming kopen. Onze adviseurs zullen u in alle gevallen van het beste advies voorzien. Zodat u vervolgens de juiste keuze kunt maken.

Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van de Jong & Laan zorgen ervoor dat u met alle aspecten van een bedrijf opstarten bij ons terecht kunt. Onze kernactiviteiten, met elk zijn eigen professionals, zijn:

Samen zorgen wij ervoor dat het beginnen van uw eigen bedrijf een succes zal worden. Nu en in de toekomst.

Waarom de Jong & Laan?

Onderneming opstarten

Het proces van een onderneming opstarten is zeer spannend. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden dat veel ondernemers op een gegeven moment het overzicht kwijt zijn. Om dit overzicht houden, kunt u de hulp inschakelen van de Jong & Laan. Onze adviseurs weten allemaal wat erbij komt kijken. Zij zorgen ervoor dat u het overzicht behoudt en geheel doordacht uw bedrijf kunt beginnen.

Diensten

Onze diensten bij een onderneming opstarten zullen voor elke ondernemer anders zijn. Per situatie bekijken wij hoe wij u het beste kunnen adviseren en ondersteunen. De adviseurs van de verschillende afdelingen hebben zeer veel ervaring met het begeleiden van beginnende en ervaren ondernemers.

Services

Elk begin is spannend, zeker wanneer u een onderneming wilt opstarten. Met het advies en de ondersteuning van onze adviseurs bent u er zeker van dat wij er alles aan zullen doen om uw bedrijf tot een succes te maken. U kunt ons altijd bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg