Bent u ondernemer en wilt u advies en ondersteuning?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bent u ondernemer en wilt u advies en ondersteuning? - Ondernemer

(1543x gelezen) | ondernemer

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Ondernemer

Ondernemer

Bent u ondernemer? Daar komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Het is belangrijk om de zaken goed op orde te hebben. Gelukkig zijn er de adviseurs van de Jong & Laan die weten wat er allemaal bij komt kijken. Zij zijn zelf immers ook ondernemers en denken graag met u mee.

Dienstverlening

Wij passen onze dienstverlening altijd aan op uw wensen. Samen bekijken we welke van onze diensten voor u van belang zijn. Onze acht kernactiviteiten zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Ondernemer

U moet rekening houden met vele eisen en voorwaarden. Daarnaast moet u uw eigen visie en ondernemingsplan niet uit het oog verliezen. De adviseurs van de Jong & Laan weten wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap en adviseren en ondersteunen u graag.

Diensten

Onze hulp of advisering verschilt per ondernemer. Wij bespreken uw wensen en samen stellen we een actieplan op. Zo kunt u aan de slag met waar u echt goed in bent: ondernemen.

Services

Wilt u graag advies of ondersteuning? Als u contact met ons opneemt bekijken we samen welke hulp wij u kunnen bieden. U kunt ons altijd vrijblijvend bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden