Wilt u advies en ondersteuning bij het ondernemen?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning bij het ondernemen? - Ondernemen

(1961x gelezen) | ondernemen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Ondernemen

Ondernemen

Bij ondernemen komt meer kijken dan de meeste mensen denken. En toch is het belangrijk om al deze zaken goed op orde te hebben. Gelukkig zijn er adviseurs die weten wat er allemaal bij komt kijken. De adviseurs van de Jong & Laan adviseren u op verschillende gebieden en ondersteunen u waar nodig. En misschien wel het belangrijkste, bij de Jong & Laan denken we met u mee bij het ondernemerschap. 

Dienstverlening ondernemen

Onze dienstverlening passen wij altijd aan aan de wensen van de ondernemer. Samen bekijken we welke diensten van de Jong & Laan voor u van belang kunnen zijn. Onze zeven kernactiviteiten zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Ondernemen

Een ondernemer moet rekeninghouden met vele eisen en voorwaarden. Daarnaast moet hij zijn eigen visie en ondernemingsplan niet uit het oog verliezen. De adviseurs van de Jong & Laan weten wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap en adviseren en ondersteunen u graag.

Ondernemen en diensten

Onze hulp of advisering verschilt per ondernemer. Wij bespreken met elke ondernemer wat de wensen zijn en samen stellen we een actieplan op. Zo kunt u als ondernemer aan de slag en weet u zeker dat u niks over het hoofd ziet. Daarbij denken de adviseurs graag met u mee wat het beste is voor u en uw onderneming.

Ondernemen en services

Wilt u graag advies of ondersteuning bij uw ondernemerschap? Als u contact met ons opneemt bekijken we samen welke hulp wij u kunnen bieden. U kunt ons altijd vrijblijvend bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden