Wilt u advies over de omzetbelasting?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de omzetbelasting? - Omzet belasting

(1669x gelezen) | omzetbelasting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Omzet belasting

Omzetbelasting

Elke ondernemer in Nederland betaalt omzetbelasting. Hoe hoog deze btw is, hangt af van meerdere factoren. Wilt u graag hierover advies? Dan bent u bij de belastingadviseurs van de Jong & Laan aan het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen hoe u deze moet aangeven. Wij denken ook graag met u mee om nog meer voordeel te halen. 

Dienstverlening omzetbelasting

De belastingadviseurs van de Jong & Laan helpen u graag bij het aangeven van uw omzet belasting. Zij kunnen deze voor u indienen en volledig invullen. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van btw. De belastingadviseurs denken met u mee en zorgen er zo voor dat u nooit te veel betaalt. Het juiste advies is nooit ver weg. Op al onze vestigingen vindt u een van onze belastingadviseurs.

Waarom de Jong & Laan?

Omzet belasting

De omzetbelasting hoort er bij als u ondernemer bent. Maar dat wil niet zeggen dat u te veel omzetbelasting moet betalen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan adviseren en ondersteunen u graag hierbij.

Omzet belasting en diensten

De belastingadviseurs van de Jong & Laan zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van omzetbelasting. Zo kunnen zij u een gedegen advies geven over de omzetbelasting. Daarnaast kunnen wij ook de btw-aangifte voor onze rekening nemen. Voor elke onderneming gelden weer andere regels. Met het advies van de Jong & Laan weet u zeker dat u nooit te veel omzetbelasting betaalt.

Omzet belasting en services

Wilt u graag advies over het aangeven van uw omzetbelasting? Of wilt u graag dat wij deze voor u regelen? Neemt u gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg