Wilt u advies over de loonverwerking?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de loonverwerking?  - Loonverwerking

(1901x gelezen) | salarisadministratie,loonverwerking

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Loonverwerking

Loonverwerking

De loonverwerking van uw onderneming kunt u met een gerust hart overlaten aan de personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan. Zij hebben hier veel ervaring mee. Heeft u vragen over de salarisadministratie? Neem meteen contact met ons op.

Dienstverlening

Als u de loonverwerking laat uitvoeren door de personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan weet u dat het goed zit. Zij weten alles over loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen, zoals de werkkostenregeling. Dit geeft u ruimte om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Waarom de Jong & Laan?

Loonverwerking

Veel ondernemingen besteden de loonverwerking uit. Op deze manier weten ze zeker dat het goed gebeurt. Ook onze adviseurs hebben hier veel ervaring mee en verzorgen dit voor onze klanten.

Diensten

De personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan zorgen voor een goede loonverwerking. Maar dat is niet het enige. Benieuwd wat onze adviseurs voor u kunnen betekenen? Bel ons meteen.

Services

Wilt u graag meer weten over onze salarisadministratie? Of wilt u meteen een afspraak maken met een van onze adviseurs? U kunt ons bereiken op 0523-264785.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden