Wilt u advies over de loonstrook?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de loonstrook? - Loonstrook

(2052x gelezen) | salarisadministratie,personeel,loonstrook

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Loonstrook

Loonstrook

Werknemers verwachten dat u de administratie netjes op orde heeft. Dit houdt ook in dat de loonstrookjes altijd kloppen. De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierbij helpen. Zij zorgen ervoor dat de administratie in orde is en dat u altijd de juiste loonstrookjes uitreikt.

Dienstverlening loonstrook

Aan een juiste loonstrook gaat een heel proces vooraf. Als ondernemer moet u de salarisadministratie op orde hebben, de personeelsadministratie, het afdragen van de loonbelastingen, enzovoorts. Pas als dit allemaal goed geregeld is, kunt u uw medewerkers betalen. De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren, maar als het nodig is ook grondig de gehele administratie onder handen nemen.

Waarom de Jong & Laan?

Loonstrook

Elke werknemer krijgt maandelijks een loonstrook. De werknemer gaat ervan uit dat deze altijd helemaal klopt. In de meeste gevallen zal dit ook zo zijn, maar daar gaat wel een heel proces aan vooraf. Wilt u hulp bij het opstellen van de loonstroken? Of wilt u advies over uw salarisadministratie? In al deze gevallen staan de personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan graag voor u klaar met advies en ondersteuning.

Loonstrook en diensten

De personeels- en salarisadviseurs van de Jong & Laan geven graag advies over het opstellen en verwerken van de juiste loonstroken. Er gaat echter een heel proces aan vooraf voor de loonstrookjes kunnen worden uitgedraaid. Ook in dit gehele proces staan onze adviseurs u graag bij. Samen zorgen we ervoor dat de administratie en de bijbehorende loonstroken voortaan weer helemaal op orde zijn.

Loonstrook en services

Wilt u advies of ondersteuning bij het opstellen van de loonstroken? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijkt u samen met onze personeels- en salarisadviseurs wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg