Wilt u advies over de loonaangifte?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de loonaangifte? - Loonaangifte

(2919x gelezen) | salarisadministratie,loonverwerking,loonaangifte

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Loonaangifte

Loonaangifte

Elke ondernemer in Nederland is verplicht loonaangifte te doen. Dit houdt in dat men aan de Belastingdienst alle loonheffingen doorgeeft. De personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren of deze voor u regelen. 

Dienstverlening

De loonaangifte moet doorgaans maandelijks of eens in de vier weken gedaan worden. Er zijn enkele uitzonderen waarbij de aangifte jaarlijks of halfjaarlijks gedaan kan worden. De aangifte wordt gedaan over alle lonen die worden uitbetaald in uw onderneming. De personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan weten precies wat er komt kijken bij een dergelijke administratie en zijn u graag van dienst.

Waarom de Jong & Laan?

Loonaangifte

De loonaangifte is verplicht voor alle ondernemers in Nederland die lonen uitbetalen. In de aangifte zullen diverse heffingen worden doorgegeven aan de Belastingdienst. Hierbij horen dus zaken als wel of geen auto van de zaak, kostenvergoedingen, loonheffingskorting, loonbelasting, volksverzekeringen enzovoort.

Diensten

De personeels- & salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren over de loonaangifte en er zorg voor dragen dat deze netjes wordt gedaan. Mede omdat er per werknemer nogal wat gegevens moeten worden doorgegeven aan de Belastingdienst is het een complexe en vaak tijdrovende klus. Onze adviseurs hebben de nodige kennis en ervaring in huis waarmee zij u zeker van dienst kunnen zijn.

Services

Wilt u advies over de loonaangifte? Of deze laten doen door de adviseurs van de Jong & Laan? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0523-264785.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden