Wilt u advies over de innovatiebox?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de innovatiebox? - Innovatiebox

(3152x gelezen) | innovaties,innovatiebox,WBSO,fiscale voordelen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Innovatiebox

Innovatiebox

Maakt u al gebruik van de innovatiebox? Met deze fiscale maatregel kunnen ondernemingen onder bepaalde voorwaarden veel belastingvoordeel krijgen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen onderzoeken of u gebruik kunt maken van deze stimuleringsmaatregel en kunnen u hierin adviseren.

Dienstverlening innovatiebox

Om te kijken of u in aanmerking komt voor de innovatiebox, zullen de belastingadviseurs eerst bekijken of uw onderneming aan de voorwaarden voldoet. Indien nodig kunnen zij ook de benodigde verklaringen voor u regelen. Uiteraard kunnen wij alvast voor u berekenen wat uw belastingvoordeel zal zijn als u gebruikmaakt van deze fiscale maatregel.

Belastingbesparing

De Innovatiebox is een speciale tariefbox binnen de vennootschapsbelasting. De winsten die binnen de box vallen en zijn voortgekomen uit octrooien of WBSO-projecten worden tegen het aantrekkelijke lage tarief van 5% belast. Normaal geldt er een belastingtarief van 20 tot 25%. Dit betekent een aanzienlijke belastingbesparing.

Waarom de Jong & Laan?

Innovatiebox

Met deze fiscale maatregel kunt u een aanzienlijk belastingvoordeel behalen. Ze stimuleert en beloont innoverende ondernemingen. De belastingadviseurs kunnen samen met u bekijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Diensten

Om van de innovatiebox gebruik te kunnen maken, moet uw onderneming aan een aantal voorwaarden voldoen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen bekijken of uin aanmerking komt. Uiteraard kunnen zij ook alvast voor uw berekenen wat uw belastingvoordeel zal zijn.

Services

Wilt u gebruik maken van de innovatiebox en in aanmerking komen voor een fors belastingvoordeell? Neem vrijblijvend contact met ons en bel 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg