Heeft u uw inkomstenbelasting op orde?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u uw inkomstenbelasting op orde? - Inkomstenbelasting

(1777x gelezen) | belasting,aangifte,inkomstenbelasting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Als uw onderneming winst maakt, moet u inkomstenbelasting betalen. Geen enkele ondernemer zal onder deze belasting uit komen. Wij kunnen echter wel helpen bij de aangifte en passende adviezen geven.

Dienstverlening inkomstenbelasting

Weet u wanneer u belasting moet betalen? En welke kortingen voor u gelden? Gelukkig kunnen onze belastingadviseurs u hier alles over vertellen. En zij helpen u graag een handje. Op elk kantoor van de Jong & Laan zijn belastingadviseurs aanwezig die u graag verder helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Inkomstenbelasting

Het liefst betaalt u als ondernemer natuurlijk zo weinig mogelijk belasting. Wat betreft de inkomstenbelasting zijn er bepaalde kortingen die wellicht ook voor u gelden. Met de kennis en ervaring die de Jong & Laan in huis heeft, kunnen wij elke onderneming voorzien van een passend advies.

Diensten

De belastingadviseurs van de Jong & Laan hebben de expertise in huis om voor elke onderneming de inkomstenbelasting te regelen. Daarnaast geven zij ondernemers graag passende adviezen. Op deze manier helpen wij uw onderneming graag een stap verder.

Services

Wilt u onze hulp of graag advies over de aangifte? Elke onderneming kan contact opnemen met een van onze belastingadviseurs voor een passende service. U kunt ons bereiken op: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden