Wilt u advies over het huwelijksvermogensrecht?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het huwelijksvermogensrecht? - Huwelijksvermogensrecht

(1705x gelezen) | estate planning,huwelijkse voorwaarden,huwelijksvermogensrecht

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Huwelijksvermogensrecht

Huwelijksvermogensrecht

Sinds 1 januari 2012 geldt er een nieuw huwelijksvermogensrecht. Dit recht kan grote financiële gevolgen hebben voor getrouwde ondernemers. De belastingadviseurs van de Jong & Laan raden getrouwde ondernemers daarom ook aan om hun situatie te laten beoordelen aan de hand van de nieuwe situatie. 

Dienstverlening

De belastingadviseurs van de Jong & Laan zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook wat betreft het huwelijksvermogensrecht weten zij precies hoe de vork in de steel zit. Het nieuwe recht kan grote financiële gevolgen hebben voor uw vermogen. Daarom raden wij ondernemers ook aan om hun situatie eens door te laten nemen door een van onze belastingadviseurs. Dit geld ook voor de huwelijkse voorwaarden, die te allen tijde kunnen worden aangepast.

Waarom de Jong & Laan?

Huwelijksvermogensrecht

Het nieuwe huwelijksvermogensrecht heeft grotere financiële gevolgen dan men eerst voor ogen had. Het is dus voor elke (getrouwde) ondernemer in Nederland van belang om de huidige situatie nog eens door te nemen. Zo worden eventuele problemen en verrassingen in de toekomst voorkomen. En zo hoeft het nieuwe recht voor u en uw partner geen probleem te zijn.

Diensten

Wilt u weten welke gevolgen het huwelijksvermogensrecht voor u heeft? Als u contact opneemt met een van onze belastingadviseurs kunnen wij vervolgens samen bekijken welke dit zijn. Eeventueel is het verstandig om de huwelijkse voorwaarden aan te passen.

Services

Wilt u graag advies over het huwelijksvermogensrecht? Of wilt u de huwelijkse voorwaarden aanpassen? U kunt ons altijd bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg