Wilt u advies over het grijs kenteken?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het grijs kenteken? - Grijs kenteken

(1911x gelezen) | belastingadvies,bestelauto,grijs kenteken

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Grijs kenteken

Grijs kenteken

Auto's met een grijs kenteken genieten een bepaald belastingvoordeel. Dit belastingvoordeel is voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Maar weet u wanneer u precies hiermee mag rijden? En hoe dit kunt regelen? De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover meer vertellen. 

Dienstverlening

Wij kunnen u precies vertellen wanneer u mag rijden met een grijs kenteken. Daarnaast informeren wij u graag hoe u dit belastingtechnisch kunt regelen. Maar voor u als ondernemer zijn er meer belastingvoordelen. Voor ondernemers kent de Belastingdienst vele regelingen en kortingen op de belastingen. Onze belastingadviseurs vertellen u daar graag meer over. U vindt onze belastingadviseurs op alle vestingen van de Jong & Laan.

Waarom de Jong & Laan?

Grijs kenteken

Rijdt u met een grijs kenteken? Het rijden met een grijs kenteken is onder bepaalde voorwaarden toegestaan. De belastingadviseurs van de Jong & Laan weten welke voorwaarden er zijn verbonden aan het rijden met een grijs kenteken. Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Diensten

Rijdt u met een grijs kenteken? Of heeft u vragen over rijden met een grijs kenteken? Onze belastingadviseurs weten wat de rechten en plichten zijn bij het rijden met een grijs kenteken. Daarnaast hebben zij ook de kennis in huis van vele andere belastingvoordelen waar u als ondernemer van kunt profiteren..

Services

Rijdt u met een grijs kenteken? Of wilt u meer weten over rijden met een grijs kenteken? Of wilt u samen met ons bekijken of u nog andere belastingvoordelen heeft? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg