Wilt u ons advies bij een fusie?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u ons advies bij een fusie? - Fusie

(1874x gelezen) | waardebepaling,Corporate Finance,bedrijfsoverdracht

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Fusie

Fusie

Wanneer er sprake is van een fusie zijn er duizend en één zaken die geregeld moeten worden. De afdeling corporate finance van de Jong & Laan is gespecialiseerd in een succesvolle begeleiding van een fuserend bedrijf. 

Dienstverlening fusie

Wat er allemaal bij de samenvoeging komt kijken, hangt af van de ondeneming. Met de kennis en ervaring van de specialisten van corporate finance weten wij in elke situatie de juiste stappen te zetten. Door de samenvoeging meteen professioneel aan te pakken kunt u daarna weer verder met doen waar u goed in bent, ondernemen.

Kernactiviteiten

Naast begeleiding kunt u wij ook bij andere processen advies en ondersteuning bieden. Onze zeven kernactiviteiten zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Fusie

Voor een professionele begeleiding van bedrijven die fuseren bent u bij ons aan het juiste adres. De professionals van de Jong & Laan corporate finance hebben veel ervaring in het begeleiden van bedrijven die willen fuseren. Diverse bedrijven in verschillende branches hebben zij bij hert fuseren begeleid om zo snel en zo professioneel mogelijk weer als één bedrijf verder te kunnen ondernemen.

Fusie en diensten

Bij elke onderneming komen er andere zaken kijken bij een fusie. De afdeling corporate finance is gespecialiseerd in het fuseren van ondernemingen en zal samen met alle partijen bekijken welke stappen er ondernomen moeten worden. Ook voor advies kunt u bij corporate finance terecht.

Fusie en services

Wilt u met een andere onderneming fuseren of zit deze er mogelijk aan te komen? De specialisten bij corporate finance zorgen voor een professionele begeleiding. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Gratis downloaden