Wilt u advies en ondersteuning bij een franchise?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning bij een franchise? - Franchise

(1920x gelezen) | franchise

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Franchise

Franchise

Bij een franchise sluit de franchisenemer een contract met de franchisegever. Wilt u misschien een franchisebedrijf starten? Of wilt u advies of ondersteuning? De adviseurs van de Jong & Laan staan voor u klaar. Zij weten welke zaken er komen kijken bij deze vorm van ondernemen en adviseren en ondersteunen u graag. 

Leg afspraken vast

Franchising is niet in de wet vastgelegd. Leg afspraken daarom vast in een franchisecontract. Ook verschillen de de franchiseformules van elkaar. Bij de één mag u zelf de prijs voor een product bepalen, bij de ander ligt alles vast. Kijk daarom goed of de formule aansluit bij uw wensen. Een franchisegever zal nagaan of u binnen de franchiseformule past.

Dienstverlening franchise

Franchising vraagt om een bepaalde manier van ondernemen. Daarbij heeft deze vorm voor beide partijen voor- en nadelen. Wilt u weten of deze manier van ondernemen gunstig voor u is? Of wilt u ondersteuning? Wij bekijken graag samen met u welke diensten wij u kunnen verlenen op het gebied van franchising.

Waarom de Jong & Laan?

Franchise

Wanneer u als franchisenemer wilt ondernemen komen er bepaalde rechten en plichten bij kijken. Hetzelfde geldt voor de franchisegever. De adviseurs van de Jong & Laan geven beide partijen graag advies. Franchising is in de wet niet geregeld dus het is zaak om alles goed op papier te (laten) zetten.

Franchise en diensten

De diensten die wij aanbieden bij deze vorm van ondernemen verschillen per ondernemer. Het is echter belangrijk om te weten dat er wat betreft franchising niets per wet is vastgelegd. De franchisegever en franchisenemer zullen deze zaken onderling goed moeten regelen. De adviseurs van de Jong & Laan geven graag u advies en ondersteuning.

Franchise en services

Wilt u advies van de adviseurs van de Jong & Laan? Of wilt u ondersteuning bij deze vorm van het ondernemen? U kunt ons eenvoudig bereiken op 085 - 4011077.

 

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg