Wilt u een bv oprichten?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u een bv oprichten? - Flex-bv

(3542x gelezen) | besloten vennootschap,flex-bv,minmumkapitaal

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Flex-bv

Flex-bv

Wilt u een besloten vennootschap (bv) oprichten? Met de komst van de flex-bv kunt u dit vanaf 1 oktober 2012 nog gemakkelijker doen, omdat onnodige belemmeringen verdwijnen. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover adviseren.

Minder regels

Sterke vereenvoudiging van de regels voor de besloten vennootschap levert u veel voordelen op. Zo is een minimumkapitaal van 18.000 euro als startkapitaal niet langer nodig. Als ondernemer kunt u in het nieuwe systeem zelf kiezen welk bedrag u bij de oprichting van de bv wilt inbrengen.

Advies

Wilt u meer weten over de flex-bv? Onze adviseurs staan voor u klaar en kunnen u er meer over vertellen. Ook kunnen ze beoordelen of de flex-bv voor uw bedrijf de juiste rechtsvorm is. Veel ondernemers kiezen voor een besloten vennootschap, maar dat is niet altijd de beste keuze.

Waarom de Jong & Laan?

Flex-bv

Door aanname van een wetsvoorstel kunnen ondernemers vanaf 1 oktober 2012 gemakkelijker een bv oprichten. Belangrijk is de afschaffing van het minimumkapitaal van € 18.000 als startkapitaal. Door de flex-bv zijn onnodige belemmeringen weggenomen.

Diensten

Wilt u een bv oprichten, dan is het verstandig om de hulp in te roepen van de belastingadviseurs van de Jong & Laan. Zij kunnen u adviseren wat met de flex-bv de beste oplossing is.

Services

Wilt u advies over het oprichten van een bv? De specialisten van de Jong & Laan hebben de kennis en ervaring en kunnen u adviseren. U kunt onze adviseurs bereiken op 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper flex-bv

Gratis downloaden