Wilt u advies van een financieel adviseur?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies van een financieel adviseur? - Financieel adviseur

(2702x gelezen) | accountancy,financieel adviseur

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Financieel adviseur

Financieel adviseur

Soms zorgt een externe adviseur voor een frisse blik op de zaak. De financieel adviseur van de Jong & Laan is zo'n iemand. Hij of zij bekijkt de situatie en geeft u als ondernemer de beste adviezen op financieel gebied.

Dienstverlening financieel adviseur

Onze specialisten helpen u bij diverse financiĆ«le kwesties. Wilt u weten of u op de juiste koers zit of wilt u juist een nieuwe weg inslaan? Onze specialisten vertellen u wat de stand van zaken of de beste keuze is. Ook in perioden dat het iets minder gaat of wanneer er sprake is van een overname of fusie bieden onze mensen uitkomst. 

Waarom de Jong & Laan?

Financieel adviseur

Zoekt u een financieel adviseur? Onze financieel adviseur zorgt ervoor dat uw onderneming de juiste koers vaart. Onze financieel adviseur kan juist in moeilijke periodes of perioden van verandering voor overzicht zorgen. De financieel adviseur gaat altijd discreet en zorgvuldig te werk, zowel bij kleine als bij grote ondernemingen.

Diensten

De financieel adviseur van de Jong & Laan biedt een breed scala aan diensten aan. Zo zal onze financieel adviseur zich richten op onder meer de financiĆ«le prognose, belastingadvies, corporate finance en personeelsadvies. Kortom, hij bekijkt het hele plaatje.

Services

Bent u opzoek naar een financieel adviseur? Of wilt u graag de hulp inroepen van een financieel adviseur? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons direct bereiken op: 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden