Wilt u ondersteuning bij een faillissement?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u ondersteuning bij een faillissement? - Faillissement

(1983x gelezen) | faillissement,Jong & Laan,Failliet

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Faillissement

Faillissement

Een faillissement willen we het liefst allemaal voorkomen. Helaas is de keuze soms niet meer aan de onderneming. Wat de reden ook is, het liefst moet alles nu zo snel en netjes mogelijk worden afgehandeld. Bij de Jong & Laan weten we wat er geregeld moet worden en kunnen we u meteen van dienst zijn. 

Dienstverlening

Als er sprake is van een faillissement moet er heel veel geregeld worden. Dat terwijl de gedachten er misschien niet helemaal bij zijn op zo'n moment. De adviseurs van de Jong & Laan houden hun hoofd koel op zo'n moment en staan u bij waar ze kunnen. Ook als er sprake is van een mogelijk faillissement kunt u onze adviseurs om hulp vragen.

Waarom de Jong & Laan?

Faillissement

Een faillissement is iets dat elke ondernemer uiteraard het liefste voorkomt. Soms kunt u het tij nog keren en soms is het helaas niet anders. Het enige wat dan nog van belang is dat alle zaken netjes worden geregeld. Gelukkig kunnen de experts van de Jong & Laan u daar bij helpen.

Diensten

Schroomt u vooral niet om bij een faillissement de hulp in te roepen van experts. Wij kunnen ervoor zorgen dat alle zaken zo goed mogelijk worden afgerond, zodat u het faillissement van de onderneming zo snel mogelijk weer achter u kunt laten. Het is al vervelend genoeg.

Services

Voor advies en ondersteuning bij een faillissement bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om het zo snel mogelijk achter u te laten. Voor informatie neemt u vrijblijvend contact op met: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg