Wilt u ondersteuning bij een faillisement?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u ondersteuning bij een faillisement? - Faillisement

(1677x gelezen) | faillissement,faillisement

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Faillisement

Faillisement

U wilt een faillisement natuurlijk het liefst voorkomen. Helaas is de keuze soms niet meer aan de onderneming. Wat de reden ook is, het liefst moet alles nu zo snel en netjes mogelijk worden afgehandeld. De bedrijfsadviseurs van de Jong & Laan weten wat er geregeld moet worden en kunnen we u meteen van dienst zijn. 

Dienstverlening

Als er sprake is van een faillisement moet er heel veel geregeld worden, terwijl u uw gedachten er misschien wel helemaal niet bij kunt houden. De adviseurs van de Jong & Laan houden hun hoofd koel op zo'n moment en staan u bij waar ze kunnen. Ook als er sprake is van een mogelijk faillisement kunt u onze adviseurs om hulp vragen.

Waarom de Jong & Laan?

Faillisement

Een faillisement is iets dat elke ondernemer uiteraard het liefste voorkomt. Soms kunt u het tij nog keren en soms is het helaas niet anders. Het enige wat dan nog van belang is dat alle zaken netjes worden geregeld. Gelukkig kunnen de experts van de Jong & Laan u daar bij helpen.

Diensten

Schroomt u vooral niet om bij een faillisement experts in te schakelen. Onze adviseurs kunnen alle zaken zo goed mogelijk voor u afronden, zodat u alles zo snel mogelijk weer achter u kunt laten. Het is allemaal al vervelend genoeg.

Services

Voor advies en ondersteuning bent u bij de Jong & Laan aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om het zo snel mogelijk achter u te laten. Voor informatie neemt u vrijblijvend contact op met: 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg