Wilt u advies over een eigen bedrijf starten?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over een eigen bedrijf starten? - Eigen bedrijf starten

(1743x gelezen) | bedrijf starten

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Eigen bedrijf starten

Eigen bedrijf starten

U wilt een eigen bedrijf starten? De adviseurs van de Jong & Laan weten uit ervaring wat hierbij komt kijken en helpen u hier graag bij. Een eigen bedrijf starten brengt verschillende vragen met zich mee. Wij staan klaar om u hierbij te adviseren en te ondersteunen.

Dienstverlening eigen bedrijf starten

Onze dienstverlening bij een eigen bedrijf starten zal voor iedere ondernemer anders zijn. Daarom is het van belang dat we eerst met u rond de tafel gaan zitten. Onze adviseurs bekijken samen met u welke stappen er moet worden ondernomen en waar u advies over wilt hebben. Wij zorgen er voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Werkzaamheden eigen bedrijf starten

Naast de begeleiding van een eigen bedrijf starten bieden wij bij de Jong & Laan verschillende activiteiten aan. Zo kunnen wij u in de toekomst altijd adviseren en ondersteunen:

Waarom de Jong & Laan?

Eigen bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten is altijd spannend. En er zullen heel veel zaken op u afkomen als u een eigen bedrijf start. Gelukkig staan de adviseurs van de Jong & Laan voor u klaar om u in dit proces te begeleiden. Bij een eigen bedrijf starten voorzien wij u graag van advies en ondersteuning.

Diensten eigen bedrijf starten

De adviseurs van de Jong & Laan hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van een eigen bedrijf starten. Daarnaast zijn wij natuurlijk zelf ondernemer. Wij weten dus waar wij het over hebben. En wij weten welke zaken er op uw pad komen bij uw eigen bedrijf starten. Wij adviseren en onderdersteunen u graag waar nodig als u een eigen bedrijf gaat starten.

Services eigen bedrijf starten

Wilt u graag ondersteuning als u een eigen bedrijf gaat starten? Of wilt u graag advies over bepaalde aspecten daarvan? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg