Wilt u advies en ondersteuning bij detachering?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies en ondersteuning bij detachering? - Detachering

(1980x gelezen) | personeelsadvies,personeelsbeleid

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Detachering

Detachering

Soms heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan financiële professionals. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn zoals extra drukte, speciale projecten, groei, ziekte of zwangerschap. De Jong & Laan biedt u de mogelijkheid om via de Jong & Laan detachering financiële specialisten in te huren die uw bedrijf voor een korte of langere periode kunnen ondersteunen.

Goede afspraken maken

Detachering kan voor alle partijen vele voordelen beiden. Hierbij is het echter van groot belang om alle zaken goed op papier te hebben. Niet in de laatste plaats, omdat beide partijen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de werknemer. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren en ondersteunen.

Dienstverlening detachering

Als u kiest voor de Jong & Laan, dan heeft dat een aantal voordelen. Onze professionals zijn direct inzetbaar,  goed opgeleid en bekend met de gangbare financiële systemen, zodat ze snel zijn ingewerkt. Daarnaast zijn onze professionals op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied. Voor iedere financiële uitdaging hebben wij de juiste mensen in huis.

Detachering contact opnemen

Wilt u gebruikmaken van onze detacheringsmogelijkheden, dan kunnen wij u van hulp zijn. Wij weten welke zaken er komen kijken en zorgen dat alles goed wordt geregeld. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom de Jong & Laan?

Detachering

Detachering kan een uitkomst zijn voor alle partijen. De werkgevers kunnen bepaalde krachten uitwisselen en de werknemer kan zijn kennis en ervaring uitbreiden. Wel is het van groot belang dat alle zaken goed worden geregeld. Gelukkig kunnen de adviseurs van de Jong & Laan in dat geval uitkomst bieden.

Detachering en diensten

Bij advies of ondersteuning bij het detacheren bekijken wij altijd eerst wat de wensen van de ondernemer zijn. Samen bekijken we dan welke stappen er gezet moeten worden. Onze adviseurs denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles goed is geregeld.

Detachering en services

Denkt u dat detachering voor uw onderneming uitkomst kan bieden? Of wilt u hierover eerst advies van onze detacheringadviseurs? Voor vragen of een afspraak kunt u ons altijd bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerk

Keurmerk waarbij de Jong & Laan detachering aangesloten is:

Logo SNA.jpg