Wilt u advies over uw debiteurenbeheer?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over uw debiteurenbeheer? - Debiteurenbeheer

(2624x gelezen) | facturen,debiteurenbeheer

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is belangrijk voor elke onderneming. U wit uiteraard betaald worden voor de diensten en producten die u levert. Een goed debiteurenbeheer zorgt ervoor dat u krijgt waarop u recht heeft. De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u hierover adviseren. Daarnaast kunnen zij u ondersteunen bij het opzetten ervan. 

Dienstverlening debiteurenbeheer

Met een goed debiteurenbeheer voorkomt u problemen met slecht betalende debiteuren. Dit heeft u namelijk voor een groot gedeelte zelf in de hand. De adviseurs van de Jong & Laan hebben jarenlange ervaring met debiteurenbeheer. Zij kunnen u advies geven over hoe u met een actief debiteurenbeleid problemen kan voorkomen. Daarnaast kunnen zij u ondersteunen bij het opzetten en onderhouden ervan.

Kernactiviteiten

Het debiteurenbeheer is afhankelijk van diverse andere administratieve handelingen. Daarom kijken onze adviseurs altijd naar het gehele proces in uw onderneming. Indien nodig kunnen zij u ook op andere vlakken adviseren en ondersteunen. De kernactiviteiten waarmee wij u graag van dienst zijn, zijn:

Waarom de Jong & Laan?

Debiteurenbeheer

Een goed debiteurenbeheer voorkomt zoveel mogelijk problemen met klanten die later of niet betalen. U krijgt waar u als onderneming recht op heeft, de betaling voor geleverde producten en diensten. Dit hangt nauw samen met andere administratieve handelingen. Daarom bekijken wij graag samen met u de gehele situatie. Wij kunnen u een kundig advies geven en u ondersteunen waar nodig.

Diensten

De adviseurs van de Jong & Laan adviseren en ondersteunen ondernemingen graag bij hun debiteurenbeleid. Om een goed beeld te krijgen, zullen zij zowel het factureringstraject als aanverwante stappen onder de loep nemen. Zo weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Waar nodig zullen wij u ondersteunen door bijvoorbeeld bepaalde taken op ons te nemen.

Services

Wilt u uw debiteurenbeheer graag verbeteren? Of wilt u problemen met niet betalende klanten graag voorkomen? Neemt u gerust contact met ons op. Voor al uw vragen zijn wij te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg